Werkwijze

Huzarenstuk
Werkwijze met specialisten is vaak een huzarenstuk

Advies ťn uitvoering ...

Sinds de start van ons bureau in 1987 hebben wij uitsluitend gewerkt op basis van aanbevelingen van derden. Aanbevelingen komen voort uit de wijze waarop wij met opdrachtgevers en hun opdracht omgaan.

Wij zijn van enige waarde als wij goed naar de cliŽnt hebben geluisterd en vervolgens hebben onderzocht in hoeverre wij met die informatie van nut kunnen zijn.

In sommige gevallen kan het zo zijn, dat wij de klant voorleggen dat zijn probleem complexer ligt dan aanvankelijk werd aangenomen en dat de aanpak van de kwestie dientengevolge ook anders moet dan verwacht. Op dat moment besluit de klant met ons te stoppen, dan wel verder te gaan.

De markt schakelt ons doorgaans in voor bijzondere projecten die niet tot de dagelijkse werkzaamheden van de klant behoren. Voorbeelden hiervan zijn mediatrainingen, positioneringsonderzoeken, lobbyprojecten en executive search.

Ons bureau legt zich toe op onderzoek, plannning en programmering.
Voor de uitvoering schakelen wij zonodig specialisten in. Dat betekent dat wij voortdurend zorgdragen voor voldoende professionals in ons netwerk. Tijdens de uitvoering voeren wij de regie.

| Molenlaan 61 | 3055 EH Rotterdam | T 010-4180602 | M 06-25090509 | F 010-4180157

Webdesign by ICT First